Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Süper Amatör Büyükleri Sezona Mağlup Başladı

Spor 28.10.2023 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2148+ kez okundu.
 

Süper Amatör Büyükleri Sezona Mağlup Başladı

Samsun Süper Amatör Ligi 2023-2024 futbol sezonunun ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Samsun Süper Amatör Ligi 2023-2024 futbol sezonunun ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı sahadan  3-0 mağlup ayrıldı.   Vezirköprü ilçe stadı'nda güzel bir havada oynanan mücadeleye yoğun ilgi vardı. Ligin güçlü temsilcilerinden 1930 Bafra Spor'u konuk eden temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı seyirci desteği ile çıktığı ilk hafta karşılaşmasının ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti.Temsilcimiz adına rakip kalede yakaladığımız net  gol pozisyonlarını değerlendiremedik.   Dakikalar 38'i gösterdiğinde rakip 1930 Bafra Spor'un gelişen atağı golle sonuçlandı ve rakip 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının skoru oldu.   İkinci yarının ilk dakikalarında orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 74.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın normal süresinin tamamlanmasına 2 dakika kala, maçın 88.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve maçında skoru belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor 0 - 1930 Bafra Spor 3   Karşılaşmanın sonunda Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu:   "Seyircimizin önünde mağlup olduğumuz için üzgünüz. Tabiiki bu mağlubiyetin bahanesi olmaz. Ancak hiç bir transfer yapmadan kendi gençlerimizle mücadele yaptık. Bu mücadeleden çıkaracağımız dersler var. Önümüzdeki Yol Spor maçına ona göre hazırlanıyoruz. Bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Kaymakamımız Özgür Kaya ve Belediye başkanımız ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'müze ayrıca gelen bürokrasi kesimine takımım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Birkik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Vezirköprü'lü gençlerle çıktığımız bu zorlu süreçte, bizlere maddi ve manevi yardımlarınızı esirgememenizi rica eder saygılarımı sunarım." dedi.   Bu sonuçla ligin ilk haftasında mağlup olan temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor haftayı puansız kapattı. Ligin 2.hafta müsabakasında 20 Ekim Pazar günü Samsun deplasmanında İlkadım Baruthane stadı'nda saat 15.30'da Yol Yol Spor ile karşılaşacak. 
Samsun Süper Amatör Ligi 2023-2024 futbol sezonunun ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Samsun Süper Amatör Ligi 2023-2024 futbol sezonunun ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı sahadan  3-0 mağlup ayrıldı.

 

Vezirköprü ilçe stadı'nda güzel bir havada oynanan mücadeleye yoğun ilgi vardı. Ligin güçlü temsilcilerinden 1930 Bafra Spor'u konuk eden temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı seyirci desteği ile çıktığı ilk hafta karşılaşmasının ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti.Temsilcimiz adına rakip kalede yakaladığımız net  gol pozisyonlarını değerlendiremedik.

 

Dakikalar 38'i gösterdiğinde rakip 1930 Bafra Spor'un gelişen atağı golle sonuçlandı ve rakip 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının skoru oldu.

 

İkinci yarının ilk dakikalarında orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 74.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın normal süresinin tamamlanmasına 2 dakika kala, maçın 88.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve maçında skoru belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor 0 - 1930 Bafra Spor 3

 

Karşılaşmanın sonunda Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu:

 

"Seyircimizin önünde mağlup olduğumuz için üzgünüz. Tabiiki bu mağlubiyetin bahanesi olmaz. Ancak hiç bir transfer yapmadan kendi gençlerimizle mücadele yaptık. Bu mücadeleden çıkaracağımız dersler var. Önümüzdeki Yol Spor maçına ona göre hazırlanıyoruz. Bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Kaymakamımız Özgür Kaya ve Belediye başkanımız ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'müze ayrıca gelen bürokrasi kesimine takımım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Birkik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Vezirköprü'lü gençlerle çıktığımız bu zorlu süreçte, bizlere maddi ve manevi yardımlarınızı esirgememenizi rica eder saygılarımı sunarım." dedi.

 

Bu sonuçla ligin ilk haftasında mağlup olan temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor haftayı puansız kapattı. Ligin 2.hafta müsabakasında 20 Ekim Pazar günü Samsun deplasmanında İlkadım Baruthane stadı'nda saat 15.30'da Yol Yol Spor ile karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.