Vezirköprü’nün renkli ve siyasi siması İhsan Cömert Hayatını Kaybetti

 

Bir süredir rahatsızlıkları  nedeniyle  Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören  İhsan Cömert  organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

            Vezirköprü’de  SHP ve  CHP’de on beş yıl ilçe başkanlık görevlerinde bulunan,  uzun süre aktif siyasette rol alan,  Vatandaş Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan İhsan Cömert  “Bir köylünün not defteri” kitabını da çıkartmıştı.

            Siyasette ve yazılarında ilçe sorunlarına duyarsız kalmayan Cömert, 7 kez CHP Kurultay delegesi olmuştu.

            Sinop Tapu Müdürü Nurettin Cömert,  Sigortacı Nuri Cömert ve Adliye Personeli  Hatice Cömert  Çelik ve Aynur Cömert Oral'ın babaları Av. Ahmet İhsan ve Anıl Cömert’in dedeleri CHP eski ilçe başkanı İhsan Cömert’in cenazesi bu gün saat 16.00’da Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinden alınacak.

            İkindi namazına takiben Köprülü Mehmet Paşa Cami’nde kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığına defin edilecek.

CÖMER TOPRAĞA VERİLDİ

Vezirköprü  CHP eski İlçe Başkanı İhsan Cömert'in cenezesine ; Samsun CHP eski milletvekili Suat Binici,  Atakum Belediye Başkanı Serhat Türker, Atakum CHP  İlçe Başkanı Adem Kürek ,  Atakum CHP önceki dönem Belediye Başkanı Cemil Deveci , önceki dönem il başkanı Tufan Açıkgöz, CHP il yönetimi , Vezirköprü CHP ilçe başkanı Nazım Kale yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.