VEZİRKÖPRÜ’DE KPSS HEYECANI

Vezirköprü’de yüzlerce aday hayallerine kavuşmak için yarın sınav heyecanı yaşayacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınav giriş belgesine, ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişim sağlayabilecek.

SINAV MERKEZLERİNİN YAKININDA GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE DİKKAT

Vezirköprü'de 15 Eylül 2024 Pazar günü 14 sınav merkezinde (Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu, Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi B Blok, Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi, Köprülüler Anadolu Lisesi, OMÜ Vezirköprü Meslek Yüksekokulu, Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu, Vezirköprü Anadolu Lisesi, Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Vezirköprü Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi) 177 salonda 396 görevli ve 2940 adayın katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Nüfus cüzdanı bulunmayan veya nüfus cüzdanında kimlik numarası ve fotoğraf olmayan adaylar için Vezirköprü'de ilçe nüfus müdürlüğü sınav günü açık olacaktır. Ayrıca Sınava girecek adayların sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması için sınav yapılacak binaların çevrelerinde taşıtların korna çalmamaları, ambulans ve itfaiye araçlarının sirenlerinin çalıştırılmaması, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılmaması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulmaması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılmaması hususunda İlçe merkezinde hassas davranılması önem arz etmektedir.

 

Sınav, sabah 10.15 itibarıyla başlayıp 130 dakika sürecek.