Vezirköprü Yüzme Havuzu NEDEN KAPALI !

 

Yaz mevsiminin gelmesi ve okulların tatil olmasıyla birlikte, ailelerin  çocuklarının aktivite yapmalarında öncelik olarak gördükleri, Vezirköprü Yüzme Havuzunun kapalı olması, vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

Tepkilerini dile getiren Aileler : “ Her yıl yaz mevsimi gelince tadilat bahanesiyle yüzme havuzunun kapatılmasına anlam veremiyoruz.  Çocuklarımıza hem aktivite oluyordu  hem de  yüzme öğrenmeleri için büyük bir kazanımdı. Yüzme Havuzunun sürekli kapalı olmasına yetkililerin duyarsız kalmalarının da çok manidar olduğunu düşünüyoruz. “ Dediler.  

“Vezirköprü’nün   her alanda sorunların yaşandığı  bir ilçe olarak zihinlerde yer etmiş olmasından ne zaman kurtulacağız? diyen vatandaşlar: “ Vezirköprülü  çocukların aktivitelerde bulunması, yüzme öğrenmesi hakları değil mi ? Çocuklarımız neden mahrum ediliyor? Bu sorun nasıl çözülecek? Havuzun tadilatını bitirip, bir an evvel hizmete sunulması çok mu zor?”  İfadelerini kullandılar.

Vatandaşlar; ‘hiç değilse, yetkililerden sorunun ne zaman çözülebileceğine ve çözüm için neler yapıldığına dair bir açıklama yapılmasını bekliyoruz’ şeklinde serzenişlerini dile getirdiler.