Vezirköprü Büyükşehir YRP Meclis Üyeleri’nden Özlem Gazetesi’ne Ziyaret

 

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine 2 sandalye veren Vezirköprü’ de Ana muhalefet görevi üstlenen Yeniden Refah Partisi  Meclis Üyesi Grup Başkanı ve Samsun Büyük Şehir Belediye Meclisi Yeniden Refah Partisi Gurup Başkan Vekili Mehmet Kurt ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Aydın : “Vezirköprü seçmeni bizlere Ana muhalefet görevi verdi. Vezirköprü’nün sorunlarını her platformda dillendireceğiz ve anlatacağız. İlçemizin hizmet alması yönünde Samsun’da ilçemizin her konuda takipçisi olacağız yapıcı önerilerde ve eleştirilerde bulunacağız.” Dediler.

 

YRP Gurup Başkan Vekili Mehmet Kurt :“ Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü  Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Vezirköprü adına ilk sınavlarını başarılı bir şekilde veremediler. İktidarın da muhalefetin de ortak paydası Vezirköprü çıkarları olmalıdır.  Büyükşehir Belediyesi OSB Komisyonu’nda 4 asil üyenin seçiminde Vezirköprü dışından Ak Partili Vezirköprü Samsun BŞB Meclis Üyelerinin başka ilçeden bir üyenin seçilmesi yönünde oy kullanmaları Vezirköprü adına çok manidar oldu.”  Dedi.

 

Samsun YRP Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretine  eşlik eden Vezirköprü Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Fatih Koç : Göreve seçilen Belediye başkanını  ve meclis üyelerini bir süre izleyeceğiz.  Hizmet etmeleri yönünde kredi açacağız. Ancak bu kredi elbette sonsuz değil. Gerektiği zaman Vezirköprü’nün üstün menfaatlerini gözetmek için eleştiri hakkımızı sonuna kadar kullanacağız.” Dedi.