MERZİFON BELEDİYE BAŞKANI KARGI’DAN VEZİRKÖPRÜ ZİYARETİ

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Atak ve Remzi Hökelek, Ruhsat ve Denetim müdürü Mustafa Bingül, Muhtarlıklar Müdürlüğü Sorumlusu Bekir Küskün, Merzifon Belediye Meclis Üyesi Bayram Akdağ ve Merzifon Vezir Der Yönetim Kurulu Üyeleri hafta sonu  Vezirköprü’ye geldiler.

Öncelikle Tarihi Bedesten’i gezen Merzifon heyeti  burada bulunan restoranda öğlen yemeği sonrası semaver çayı eşliğinde keyifli sohbet edildi. Daha sonra Şahinkaya Kanyonu’na giden ekip burada güzel havanın tadını çıkardılar. Tekne turu yapmayı ihmal etmeyen Merzifon heyeti keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Gezi sonrası duygularını ifade eden Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı: “ 10 yıldır Merzifon’da Belediye Başkanlık görevini yürütüyorum, bir kere bile Vezirköprü hakkında kötü bir söz duymadım, Vezirköprü’yü çok seviyoruz, fırsat buldukça gelip ziyaret ediyoruz, bugün bizleri çok güzel ağırlayan Vezirköprülü kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, sizleri de Merzifon’a bekliyorum.” dedi.