Vezirköprü Kızılay’ı Şube Oluyor

Vezirköprü’de Kızılay Samsun Şubesine bağlı temsilcilik olarak faaliyetlerini sürdüren Kızılay Vezirköprü Temsilciliği bundan sonra Kızılay Vezirköprü Şubesi olarak hizmet verecek. Şube statüsüyle daha kurumsal bir yapı kazanmış olacak. Kızılay tarafından yapılacak yardımlar direk Vezirköprü Şubesine gönderilecek.

Yeni Yönetim Gazetemize Ziyaret Etti

Gazetemizi ziyaret eden Kızılay Vezirköprü Şube Başkanlığının yönetimi şöyle şekillendi. Başkan Bekir Kurtoğlu, Başkan yardımcısı İsmail Taşkaya, Sayman Mehmet Cansız, Sekreter Eyüp Akdoğan, Üye Ali Gebeş isimlerinden oluştu.

İlk Hedefimiz Vezirköprü’ye Kan Merkezi Kurmak

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kızılay şube başkanı Bekir Kurtoğlu; “Vezirköprü Belediyesi tarafından tahsis edilen Nalbantlı Mahallesi Nalbantlı caddesi Toki Konutları yanında bulunan tarihi binada Vezirköprü Şube Başkanlığımız faaliyetlerini sürdürecek. Görevli bir personelimiz bulunacak mesai saatleri içerinde şubemiz daima açık olacak. Kazalarda, hastalıkta ve doğal afetlerde acil ihtiyaçlardan olan kan temini için şube başkanlığı olarak ilk hedefimiz ilçemize bir kan merkezi kurmak olacak. Her zaman ki gibi Kızılay olarak 7/24 halkımız yanında olacağız. Yönetimimizi oluşturduk bundan sonraki süreçte Kızılay Kadın, Genç Kızılay, Engelsiz Kızılay, Kızılay Afet gibi birimlerimizi oluşturarak her mahallede temsilcilerimizi belirleyeceğiz” dedi.