Mahmut Demir Adaylığını Açıkladı

Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Demir ;

Kıymetli Basın Mensupları

Hepinizin malumu olduğu üzere, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifimiz seçim gündemiyle bir Genel Kurul kararı aldı. Arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, çiftçimizin iradesini bütün renkleriyle yönetime yansıtacak bir ekiple aday olma kararı aldık. Bu kararın bizim, çiftçilerimizin ve kurumlarımızın faydasına olması en büyük dileğimiz.

Sevgili Arkadaşlarım

Yaşanacak bu seçim sürecinde kimseye hesap sormak, anlamsız polemiklere girmek, itişip kakışmak niyetinde değiliz. Bizim tek ve nihai amacımız, öncelikle Şeker Fabrikamızı içine düşürüldüğü ekonomik sıkıntılardan kurtarmak, çiftçimizin kaybolan güvenini yeniden tesis etmek, bölgemizdeki pancar ekimini fabrikamızın ihtiyaçlarını karşılar hale getirip, dışa bağımlılıktan kurtarmaktır. Bu konuda plan ve projelerimiz ve onları hayata geçirecek liyakata sahip ekibimiz hazırdır. Tüm bu donelerle çiftçimizin huzuruna çıkacak, bir kez daha güven ve desteklerini talep edeceğiz. Kampanya süresinin kısalığı nedeniyle bütün çiftçi kardeşlerimize fiziki olarak ulaşma imkanımız yok gibi görünüyor. Bu sebeple basın ve sosyal medya aracılığı ile yapacağımız açıklamaları çiftçi kardeşlerimizin dikkatle takip etmesini istirham ediyorum.

Kıymetli Basın Mensupları

Söylediğimiz gibi kimseyi suçlamak, kimseden hesap sormak gibi bir amacımız yok. Lakin ortada kimsenin görmezden gelemeyeceği kadar büyük sıkıntılar var. Kaldıki bir önceki seçim döneminde, görev yapan arkadaşlarımızın bakış açısı ve yönetim anlayışı ile işlerin buraya geleceği uyarımızı tüm çiftçilerimize yapmıştık. Şimdi aynı bakış açısıyla çiftçilerimize hiç borcumuz yok diye açıklamalar yapmak, çiftçi ödemelerinin kaynağı olan banka borçlarını ortadan kaldırmıyor. Lakin söylediğim gibi kimseyle dünün hesabını görmek niyetinde değiliz. Bugüne ve geleceğe odaklanmış bir şekilde, iktidarı muhalefeti, sivil toplum örgütleri velhasıl konunun tüm paydaşları ile birlikte kurumlarımızı düştüğü yerden kaldırmak, düze çıkarmak ve geleceğe taşımak adına tüm gayreti göstereceğiz. Bu konuda benlik kavgamız yoktur. Yalnızca bir olmak, güçlü olmak ve bu güçle sorunları çözmek istiyoruz. Başta çiftçi kardeşlerim olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ziraat odalarımız ve paydaşlarımızla fikir ve güç birliği içinde, tüm sorunların üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır.

Bu vesile ile tüm çiftçi kardeşlerimi muhabbetle  selamlıyor, yapılacak şeçimin bölgemize, çiftçilerimize ve kurumlarımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.