THD VEZİRKÖPRÜ ŞUBESİ 2024 YILI FAALİYETLERİ BAŞLADI

THD Vezirköprü Şubesi yeni sezon faaliyetlerine başladı. THD Vezirköprü şubesi bu yıl 3 farklı koro halinde faaliyet gösterecek. Türk Sanat Müziği korosu Şef Serhat Yılmaz yönetiminde , Türk Halk Müziği ve polifonik ( Çok sesli ) koroları ise Şef Reşat Gümüş yönetiminde çalışmalarını gerçekleştirecek.

Vezirköprü Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ nün destekleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan koro çalışmaları 11 Eylül Çarşamba akşamı Şef Serhat Yılmaz yönetiminde başladı.

“Her hafta Çarşamba günü çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Türk Sanat Müziği Şefi Yılmaz : “ Halkımızın göstereceği ilgi, sevgi ve destekle güzel konserlere imza atacağız.” Dedi.

İlk çalışmasını 19 Eylül Perşembe akşamı  gerçekleştirecek olan Türk Halk Müziği ve polifonik korolarının Şefi Gümüş ise: “ Halkımızın sanata ve sanatçıya destek vereceğine inancım tamdır, her Perşembe müzik severlerle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda buluşacağız.” İfadelerini kullandı.