VEZİRKÖPRÜ ORGANİZE SANAYİ NE HALDE ?

Çevremizdeki tüm ilçeler  (Havza, Kavak, Suluova, Merzifon vs. ) Organize Sanayiyi kurdu, faaliyete geçirdi, biz halen seyretmekteyiz. Bu ilçeler işçi alıp işçi çalıştırmaya başladılar. İlçemizden çevre ilçelere işçi olaraqk giden gençliğimiz var. Bir çoğu ilçeyi terk edip çevre ilçelere taşınıyor. Bir kısmı da tüm zorluklara rağmen geliş gidiş yapıyor. Bizim yetkili iktidar olan siyasilerimiz ne yapıyor ? Halen bu acı tabloyu izlemekle yetiniyor.

Uzun süre yer belirleyemediler. Yeri belirlediler, kulaklarının üzerine yatıp beklediler. Algı oluşturup halkı oyaladılar. Belirlenen yerin alt yapısını bile yapıp bitiremediler. Düzenleme ve çalışma adı altında sadece toprak üzerine yol açtılar. Yapılan yol asfaltlanmadı bile.  Ne zaman nasıl yapılacağı da belli değil.

İktidara yüzde seksen oy veren halkımız biran evvel organize sanayinin yapılıp istihdam sağlanmasını istiyor. Umarız biran evvel yetkili ve etkili bir biçimde siyasi irade bu konuyu ele alıp hızlı bir şekilde Organizenin yapılmasını ve iş insanlarının buralarda üretim yaparak istihdam oluşturmasını sağlarlar.

Biz bu konunun takipçisi olup muhalefet olarak bizlere düşen görevi layıkıyla yapmaya hazırız. Bu konuda tüm siyasiler ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelip ilçenin bu yarasını bir an evvel tedavi etmeliler.