Vezirköprü Belediyespor Bu Sezon İddialı

 

Vezirköprü Belediye Spor Kulübü Başkanı  Uğur  Yıldırım  ve yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yiğit, Mesut Çalışkan ve Okan Tosun   Özlem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca’ya forma hediye ederek takımın faaliyetlerini kamuoyuna duyurulması yönünde basın  desteği  istediler.

Başkan Yıldırım :” Genç ve futbolu seven bir Vezirköprü Belediye Başkanımız var.  Belediye Başkanımız Av. Murat Gül ve İlçe Kaymakamımız Özgür Kaya'nın destekleri ile takımımızı  bu sezon bal ligine taşıyacağız. Güçlü transferler yapacağız. Vezirköprü büyük bir ilçe bir futbol takımını istediği yere taşıyabilecek maddi ve manevi güç var.  Ben yönetimimize, futbolcularımıza, ilçemizin esnaflarına   ve kıymetli seyircilerimize güveniyorum. Başaracağız” Dedi

“Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 26 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30 yapacağımız birlik ve beraberlik gecesine bütün hemşerilerimiz davetlidir.” Diyen Vezirköprü Belediye spor Kulübü Başkanı Uğur Yıldırım :” Futbol  insanları bir araya getirmek , kaynaşmak, olumsuz düşünceleri ortadan kaldırmaya yarayan bir faaliyet unsuru.  Vezirköprü’nün birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece bütün engeller ortadan kalkacaktır. Vezirköprü’nün bütün katmanlarının desteğiyle  başarıyı yakalayacağız.” dedi.