Ak Parti İlçe Başkan Vekili Arif Kervan : “Vezirköprü’de yararlanacak !”

 

Vezirköprü Özlem Gazetesi “Vezirköprü Yararlanabilecek mi”  başlıklı manşet haber yapmıştı.

Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkan Vekili Arif Kervan gündeme dair konular hakkında Gazetemizin Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya bilgi verdi.

Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin Hizmetten ilk aşamada   Bafra ve Çarşamba ilçelerinin yararlanacağını Vezirköprü yararlanabilecek mi  ?” haberimize duyarsız kalmayan Ak Parti İlçe Başkan Vekili Arif Kervan : “ Çarşamba Havaalanı hizmetinden Vezirköprü’nün de yararlanabilmesi için Samsun Ak Parti İl Başkanlığımız ve  Büyükşehir Belediyemiz ile temasa geçtik. Kısa bir süre içinde Vezirköprü’deki hemşerilerimizde Çarşamba  Havaalanına gidiş ve dönüş ulaşım hizmetlerinden yararlanacak. İlçemize hayırlı olsun .”Dedi

                Vezirköprü’de turizmin gelişmesi yönünde mesailer harcadıklarını söyleyen Kervan : Çalköy hattında devam eden köprü çalışmamız tamamlandı. Yine aynı hatta asfalt çalışmamalarımız sürüyor. Bu yıl 60  km sıcak asfalt 40 km’de beton yol yapımı çalışmamız tamamlanacak.

Kimsenin endişesi şüphesi olmasın Vezirköprü ülkemizdeki ekonomik tedbirlere rağmen hizmetlerini almaya devam edecek.” Şeklinde ifadelerde bulundu.