Baba Oğul Motosiklet Şampiyonasına hazırlanıyorlar

Vezirköprü'de Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlara katılmak için yarışlara hazırlanan Aslan Polat (32)  ve 6 yaşındaki oğlu Ali Kutay Polat  her gün düzenli olarak yarışlara hazırlanıyor.

Vezirköprü Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünde ilçe müdürü Mehmet Uyar’ın elinden lisanslarını alan Aslan Polat ve oğlu Ali Kutay Polat motor yarışlarına katılabilmek için hazırlıklarını yapıyor. Baba Aslan Polat Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 24-27 ekim tarihlerinde İstanbul Yarış Pistinde gerçekleştirilecek olan Pist yarışları 3. ve 4. ayaklarına katılmak için hazırlanırken, küçük motorcu Ali Kutay Polat ise 2025 yılında yapılacak Türkiye Mini Süpermoto Şampiyonası 50 cc mini sınıfında yarışmaya hazırlanıyor.

Hayalim oğlum 18 yaşına geldiğinde aynı pistte oğlumla birlikte yarışmak diyen Motor sporcusu Aslan Polat “24-27 Ekim tarihinde İstanbul Yarış pistinden gerçekleşecek olan pist yarışları 3.-4. Ayak yarışlarına Türkiye genelinde 40 sporcu başvuruda bulundu. 25 Ekim tarihinde yapılacak ön eleme sonrası 30 sporcu yarışmalara katılmaya hak kazanacak. Yarışlarda bölgemizi temsil edeceğim, motorcu arkadaşlarım bu yarışlarda başarılı olacağımı düşündükleri için onların teşvikleri ile yarışlara katılıyorum. Hedefim yarışlarda iyi bir derece yapmak” dedi.