Ak Parti’de Belediye Başkan Adayı Kim Olacak ?

Belediye Başkan adaylarından; Cumhuriyet Halk Partisi Cemal Türkoğlu, İyi Parti Hasan Budak, Büyük Birlik Partisi Recep Aslan, Bağımsız Aday Mustafa Çoban isimleri kesinleşirken, Saadet, Gelecek, Deva ve Yeniden Refah Partileri’nde Belediye Başkan adaylar henüz netleşmedi. 

Gözler merakla beklenen  Ak Parti Vezirköprü Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrildi. 

Ak Parti Vezirköprü Belediye Başkan A.Adaylığına Havva Şen Saygın, Ahmet Muştu, Emrah Ateş, İbrahim Uğurlu, Kemal Bilben, Mehmet Kurt, Mustafa Özgüngör, Neçmi Sarıkaya, Osman Aker, Tahir Çelebi ve Uğur Yazıcı müracaatta bulunmuştu.

11 Belediye Başkan A.Adayının yarıştığı, süreçte son viraja gelindi. 

Çok merak edilen ve sır gibi saklanan bir ismin de Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gittiği sızan bilgiler arasında. Cumartesi akşamı aday adaylarından birinin mi yoksa gizemli adayın mı telefonu çalacak! 

Bakalım hangi isme, Pazar günü yapılacak Samsun ilçelerinin belediye başkan adayları tanıtım programına, “lacileri çek ve gel” denilecek?

Resmi bir açıklama yapılmasa da;  kamuoyuna sızan listede Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak  ilçe başkanı Av. Murat Gül’ün isminin geçmesi, gizemli aday Murat Gül mü? Sorusunu akıllara getirdi.

Kamuoyunda öne çıkan diğer isimler ise Ahmet Muştu, Mehmet Kurt, Havva Şen Saygın ve Uğur Yazıcı…