Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, Ak Parti’nin 23. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı Yayımladı

 

Ak Parti  Vezirköprü İlçe Başkanı Ali Faik  Çamurcu Vezirköprü Özlem Gazetesi’ne yaptığı  yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı  ; “23 yıl önce hizmet aşkıyla kurulup, değişim dönüşüm yolculuğunda her dönem yerel de ve genelde büyük mega projelere imza atmayı başaran ve bu başarıları ile  haklı gururunu yaşayan   partimiz,  yeni yaşına daha güçlü Türkiye’nin yeni yüz yılında da yapacağı akıllardan silinmeyecek hizmetleriyle yoluna devam edecek.

Kurucu Liderimiz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bıkmadan, usanmadan, yorulmadan azim ve şevkle ülkemize, ilimize, ve çok sevdiğimiz ilçemiz Vezirköprü’ye  hizmet aşkımız bitmeksizin devam edecek. “ Dedi

Başkan Çamurcu :  “Halka hizmet, hakka hizmet “ parolasıyla 14 Ağustos 2001 yılında kurulan toplumun bütün kesimlerinin desteğini alan, Ak Parti Türkiye Cumhuriyeti tarihinde aralıksız  en uzun iktidarda kalan Parti  ve lider  unvanını almıştır.

Bu coşkulu günümüzde,  Türkiye sevdasıyla çıktığımız yolda,  milletimizin gönül kapılarını aralayan,  Ak Parti’nin bir parçası olmanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Rabbim bizlere nice Ak Parti İktidarlarıyla aziz milletimize,  bölgemize dünya insanlarına hizmet etmeyi nasip eder.

 

Genelde ve yerelde Ak Partimizin kurulmasında, kurulduktan sonra her kademesinde; gece gündüz çalışmış,  görev almış, hizmet etmiş , ve  ebediyete  intikal etmişlere  Allah’tan rahmet diliyorum, hayatta olanlara sağlık, huzur ve mutluluk  diliyorum, görev  başında olanlara ise ; başarılarla  dolu hizmetler ve nice, nice AK  yıllar diliyorum.  

Bu duygu ve düşüncelerle , her seçimde ülke ortalamasının en üst seviyesinde Ak Partimizi ve liderimiz  Sn . Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen kadirşinas Vezirköprülü  hemşerilerimizi  sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.